Láng Tüzép Gyáli Telephely - Főnix Tüzép Kft.

/Gyál Tüzép Telep
Gyál Tüzép Telep 2018-10-05T13:56:56+00:00

A Főnix Tüzép Kft. elődjét a Láng Tüzépet 1976-ban családi vállalkozásként alapította Id. Láng Mihály, és Gyálon nyitotta meg első építőanyag kereskedését. A Gyál és vonzáskörzetébe tartozó településeken számtalan építkezéshez szállított építőanyagot vállalatunk, mindig törekedve a legmagasabb színvonalú kiszolgálásra. A Gyáli tüzép telephely mellett Ócsán is nyitottunk egy telepet.

Az elmúlt több mint 40 évben rendkívül széleskörű kínálattal, kimagaslóan kedvező árakkal és naprakész építőipari szaktudással álltunk és állunk továbbra is vevőink és partnereink rendelkezésére. Segítséget nyújtunk anyagszükséglet és szállítási ütemezés kialakításában, valamint a megfelelő anyagok és kiegészítők kiválasztásában az alapoktól kezdve.

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, legfrissebb akcióinkról itt találhat bővebb információt, valamint tekintse meg az általunk értékesített márkák listáját a termékek menüpont alatt.

Üzletünkben nemcsak építőanyagot és tüzelőanyagot találhat, hanem szerszámokat, barkácskiegészítőket, munkavédelmi eszközöket, belsőépítészeti kiegészítőket, valamint épületgépészeti tartozékokat is. Forgalmazott termékeink között megtalálható minden ami egy korszerű építkezéshez szükséges: betontermékek, tetőfedés és fenyőfűrészáru, hő-, hang- és vízszigetelési anyagok, burkoló és fugázó anyagok, téglák és YTONG falazóelemek, cement és mész termékek, gipszkartonok és OSB lapok, profilok és rögzítés technikai termékek, csavarok, vas termékek, vegyi termékek és adalékok, gipszek, ragasztók, tapaszok, kéményajtók, fedlapok, terméskövek, tüzelő anyagok, nád, védőfelszerelések, kőműves szerszámok és segédanyagok, Leier kéményrendszerek, vakolatok és habarcsok, áthidalók, behajtók és fúrószárak, fóliák és sok más termék amire szüksége lehet.

Írjon értékelést rólunk!

Elérhetőségünk – Láng Tüzép Gyál – Főnix Tüzép Kft.

  • Cím: 2360 – Gyál, Pozsonyi u. 91 Pest Megye, Magyarország.
  • Telefon : (29) 345 221
  • Fax : (29) 345 221
  • Email : gyal@fonixtuzep.hu

Nyitvatartás

Hétfő 7:00 – 17:00
Kedd 7:00 – 17:00
Szerda 7:00 – 17:00
Csütörtök 7:00 – 17:00
Péntek 7:00 – 17:00
Szombat 7:00 – 12:00

Forduljon kollégáinkhoz a Gyáli Telepünkön Bizalommal!

Fodorné Láng Anna - Üzletvezető

Fodor József - Raktárvezető

Láng Gáborné - Értékesítő

zoli

Láng Zoltán - Sofőr