Rólunk

/Rólunk
Rólunk 2018-09-10T13:59:38+00:00

FŐNIX TÜZÉP KFT.

A Főnix Tüzép Kft. két telephellyel működő családi vállalkozás, ami 1976 óta várja kedves vásárlóit Gyál és Ócsa vonzáskörzetében. A Kft.- t  Id. Láng Mihály alapította Láng Tüzép néven. Az első telephely Gyálon nyílt meg,  majd a növekvő igények miatt  Ócsán is egy közel 5000 m -es új telephellyel bővült a cég.

 Az elmúlt években üzleteink nagy stabilitást, folyamatos fejlődést mutatnak. Ez több mint 35 éves szakmai múltunknak, és a közel 30 000 termékünknek köszönhető. Árukészleteink folyamatosan bővülnek, hogy az építkezésben az alapoktól tudjunk segítséget nyújtani.

Legfőbb célunk az volt, hogy egy családias és vevőbarát építőanyag kereskedést építsünk ki. Ezt személyes, gyors és precíz kiszolgálással és elégedett visszajáró ügyfélkörrel szeretnénk továbbra is fenntartani. Versenyképes árainkkal igyekszünk igazodni a mindenkori piaci igényekhez.

 Csapatunk több éves, három generációt felölelő, építőiparban eltöltött múlttal és szakmai tapasztalattal várja ügyfeleit. Weboldalunk fejlesztésével, vevőink személyes kérése alapján személyre szabott építőanyag és szállítási árajánlatot adunk. Ezen kívül személyes szaktanácsadással segítjük az építőket, felújítókat.

Ezen üzletpolitikánk alapján fejlesztjük tovább vállalkozásunkat és nyújtunk segítséget, hogy vásárlóink az elképzeléseinek, lehetőségeinek és ízlésének leginkább megfelelő otthont tudjanak megteremteni. 

Válasszon minket bizalommal! 

Üdvözlettel:

Főnix Tüzép Kft. dolgozói

fonix_tuzep_kftArtboard 1