Láng Tüzép Ócsai Telephely - Főnix Tüzép Kft.

/Ócsa Tüzép
Ócsa Tüzép 2018-10-05T11:59:13+00:00

A Gyáli Tüzép telephelye mellett 1990-ben Ócsán is nyitottunk egy telepet a növekvő igények minőségi és gyors kielégítése érdekében. A családi vállalkozás bővítésével egy új és nagyobb közel 5000 m 2  -es telepen tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.

 Legfőbb céljaink közé tartozik a minőségi építőanyagok legkedvezőbb feltételekkel történő beszerzése.  Versenyképes árainkkal igyekszünk igazodni a piaci igényekhez. Ezért, hogy a legkedvezőbb árakat és minőséget biztosítsuk személyre szabott építőanyag árajánlatot adunk minden kedves  vásárlónknak.

Ócsai és Gyáli telepünk dolgozói a folyamatos szakmai tudásuk  fejlesztésével , továbbképzésekkel,  meetingekkel és precíz munkavégzéssel érték el ,hogy cégünk felfelé ívelő egyenletes növekedést ért el.

Szakképzett raktári személyzetünk és  tehergépjármű vezetőink is hozzájárulnak, hogy vásárlóink megkapják a legjobb kiszolgálási minőséget.

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, legfrissebb akcióinkról itt találhat bővebb információt, valamint tekintse meg az általunk értékesített márkák listáját a termékek menüpont alatt.

Üzletünkben nemcsak építőanyagot és tüzelőanyagot találhat, hanem szerszámokat, barkácskiegészítőket, munkavédelmi eszközöket, belsőépítészeti kiegészítőket, valamint épületgépészeti tartozékokat is. Forgalmazott termékeink között megtalálható minden ami egy korszerű építkezéshez szükséges: betontermékek, tetőfedés és fenyőfűrészáru, hő-, hang- és vízszigetelési anyagok, burkoló és fugázó anyagok, téglák és YTONG falazóelemek, cement és mész termékek, gipszkartonok és OSB lapok, profilok és rögzítés technikai termékek, csavarok, vas termékek, vegyi termékek és adalékok, gipszek, ragasztók, tapaszok, kéményajtók, fedlapok, terméskövek, tüzelő anyagok, nád, védőfelszerelések, kőműves szerszámok és segédanyagok, Leier kéményrendszerek, vakolatok és habarcsok, áthidalók, behajtók és fúrószárak, fóliák és sok más termék amire szüksége lehet.

„Válaszon minket már az alapoktól kezdve.”

Írjon értékelést rólunk!

Elérhetőségünk – Láng Tüzép Ócsa – Főnix Tüzép Kft.

  • Cím: 2364 – Ócsa, Üllői út. 43 Pest Megye Magyarország.
  • Telefon : (29) 378 635
  • Fax : (29) 378 635
  • Email : ocsa@fonixtuzep.hu

Nyitvatartás

Hétfő 7:00 – 17:00
Kedd 7:00 – 17:00
Szerda 7:00 – 17:00
Csütörtök 7:00 – 17:00
Péntek 7:00 – 17:00
Szombat 7:00 – 13:00

Forduljon kollégáinkhoz az Ócsai Telepünkön Bizalommal!

Veiblné Láng Erzsébet - Üzletvezető

cof

Veibl Zsolt - Raktárvezető

Veibl Viktor - Sofőr

Láng Éva - Értékesítő

Urszuly András - Sofőr

Láng Mihály - Sofőr